Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. V kolikor se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani kliknite gumb potrdi, sicer zapustite to spletno stran TUKAJ.

Politika zasebnosti

ZASEBNOST OBISKOVALCEV IN PIŠKOTI 


Brez vaše posebne privolitve, vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali,prodali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo. 

ZAKAJ BOMO UPORABILI VAŠE PODATKE?

Kot registrirani uporabniki na www.maturantskeobleke.si lahko objavljate različnevsebine, komentirate in ocenjujete. Pri registraciji zato potrebujemo vaše imein priimek ter druge osebne podatke, ki bodo ostali znani le nam. 
Če se želite s svojimi aktivnostmi predstaviti tudi drugim obiskovalcem, bomopri tem vedno navajali le vaš izbrani psevdonim. Če si psevdonima ne bosteizbrali, vas bomo predstavljali zgolj z vašim imenom. V vsakem primeru je vašaanonimnost zajamčena. 


Če želite opraviti nakup, potrebujemo poleg navedenih podatkov tudi vaš naslovin telefonsko številko. To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končneizvedbe vašega naročila in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah obnaročilu. 
Z registracijo v www.maturantskeobleke.si dovoljujete podjetju Poročne inmaturantske obleke »Vesna« hranjenje vaših osebnih podatkov, obdelavo inuporabo pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev vskladu z veljavnimi predpisi.
V praksi bomo vaše podatke občasno uporabili le zato, da vas obvestimo opomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnihstraneh, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembneinformacije. 
Različne e-novice vam bomo pošiljali zgolj v primeru, da se boste nanjenaročili.

IZBRIS

Na vašo zahtevo bomo vaše podatke izbrisali v rokih in skladno z Zakonom ovarstvu osebnih podatkov. V primeru, ko na www.maturantskeobleke.si kotregistrirani uporabnik ne boste uporabljali več kot dve leti, bomo vašepodatke trajno izbrisali.
Po izbrisu podatkov in vašega računa, bomo skladno z zakonodajo, ki ureja topodročje v zakonskem roku hranili le podatke o vaših nakupih. 

PIŠKOTKI

Med obiskom naših spletnih strani na vašo napravo naložimo piškotke, ki vam innam pomagajo, da se lažje znajdete v množici informacij in funkcionalnosti, kivam je na voljo. Z njimi bo ob vaših naslednjih obiskih enostavnejša prijava,prikaz strani bo vedno tak, kot ste si izbrali nazadnje, prav tako pa bostelažje prišli do izdelkov, ki ste jih v preteklosti želeli kupiti.

Brez skrbi, z našimi piškotki ne zbiramo informacij, s katerimi bi vas bilomogoče osebno prepoznati, prilagoditi cene, marže in podobno. A delovanje našihspletnih strani je brez teh piškotkov praktično nemogoče. Čeprav za njihovouporabo ne potrebujemo vaše privolitve, vas prosimo, da nadaljujete z uporabonaših strani le, če s tem soglašate.  Če imate kakršnekoli dvome alivprašanja, smo vam na voljo za pojasnila preko naslova info@maturantskeobleke.si
Naša spletna stran je le ena izmed mnogo spletnih strani, na katerih lahko navašo napravo dobite tudi druge piškotke (npr. Google, Facebook, Twitter,Youtube,…) in drugih družbenih medijev, oziroma le te vaš piškotek ob obiskunaše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatkeuporabljajo za različne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšavesvojih produktov. 

Ker to po slovenski zakonodaji predstavlja večji poseg v zasebnostuporabnika, za njihovo uporabo potrebujemo vašo privolitev. Zvso skrbnostjo smo preverili pogoje delovanja teh strani in menimo, da zaktivnostmi na naših straneh ne kršijo vaše zasebnosti. Vsem uporabnikomnaših strani svetujemo, da v uporabo piškotkov privolijo.

Če tega ne dovolite, naših vsebin ne pregledujte in stran nemudoma zapustite. Vsebinprav tako ne boste mogli deliti z vašimi prijatelji.


Ne pozabite! Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika.Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov poželji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahkokadarkoli trajno zbrišete. 

VAŠA PRIVOLITEV 

Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembahpogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.

VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Če na tej strani niste našli ustreznega odgovora nam pišite nainfo@maturantskeobleke.si in z veseljem vam bomo prisluhnili.

 

Ekipa

www.maturantskeobleke.si

Loading...