Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. V kolikor se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani kliknite gumb potrdi, sicer zapustite to spletno stran TUKAJ.

O nas

Obleke za prosti čas ali rdečo preprogo so del naše velike ponudbe, kjer boste lahko v vsakem trenutku izbirali med več kot dvesto oblekami. Nahajamo se v prvem nadstropju Trgovskega Centra City na ulici Vita Kraigherja 5 v Mariboru.

V našem salonu ponujamo pestro izbiro maturantskih, večernih in cocktail oblek priznanih in manj znanih proizvajalcev, kakor tudi našo klasično ponudbo birmanskih, krstih in poročnih oblek. Slednje boste našli na tej povezavi.

 

Pri izbiri vaše sanjske obleke vam bo pomagala naša profesionalna svetovalka z dolgoletno tradicijo in odličnim renomejem. Pomerjanje in izbira oblek bosta prepuščeni vam, krajšanje, ožanje in svetovanje pa vi prepustite nam. V kolikor boste potrebovali še kakšno torbico, čevlje, bolero ali  šik modni dodatek bo za vas poskrbljeno.

 

V našem salonu se je v zadnjih letih ustavilo in izbralo sanjsko obleko veliko modno osveščenih dobro znanih in manj znanih oseb, ki so naše obleke s ponosom nosili na velikih kulturnih dogodkih in prireditvah. Če torej želite vsaj za en dan biti kot Pepelka, se ustavite v našem salonu, kjer vas z veseljem pričakujemo...  ..obljubimo pa Vam, da se vaša zgodba ne bo končala ob polnoči.

Loading...