Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. V kolikor se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani kliknite gumb potrdi, sicer zapustite to spletno stran TUKAJ.

Dostava in pošiljanje

STROŠKI DOSTAVE IN POŠILJANJA – DOSTAVA TUDI BREZPLAČNO

Na www.maturantskeobleke.si nudimo vrsto različnih kombinacij načinov dostave in plačil za naše izdelke,zato se lahko stroški dostave od izdelka do izdelka razlikujejo. Ob nakupu izberite opcijo, ki je za vas najprimernejša:

  • pošiljanje na izbrani naslov (Slovenija, tujina)
  • osebni prevzem v Mariboru, TPC City I. Ulica Vita Kraigherja 5

Dejanski stroški obdelave naročila in dostave ali prevzema so vedno razvidni iz dokumenta pred potrditvijo naročila (blagajna / hitro naročilo).


KDAJ PRIČNE TEČI DOBAVNI ROK IN PRIPRAVA NAROČILA

Po sprejemu vašega naročila začnemo s pripravo izdelkov za pošiljanje preko kurirskih služb v istem dnevu kot smo prejeli vaše naročilo ter, če je blago na zalogi. Ker se lahko zgodi, da nam kurirska služba v istem dnevu ni več na voljo, vam jamčimo, da bomo takšno naročilo zagotovo takoj naslednje jutro (velja za naročila od ponedeljka do petka).Priprava vašega blaga za osebni prevzem pa je možna v naši trgovini isti dan, če je blago na zalogi in če je bilo naročilo plačano v istem dnevu, prav tako vsak delovnik ponedeljka do petka od 14.00 do 18.00 ure.Ob spletnem naročilu vedno prejmete elektronsko obvestilo s statusom vašega naročila in stanju zalog.Pri izbiri opcije plačila na naš transakcijski račun bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle šele po prejemu informacije o prilivu sredstev na naš transakcijski račun.V kolikor se zgodi, da je izdelek, ki ste ga naročili, pravkar pošel in ga nimamo več na zalogi, vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte ali preko telefona.


POŠILJANJE NA IZBRANI NASLOV

Ko pošiljko predamo dostavni službi boste vi prejeli elektronsko pošto s sledilno številko vašega paketa. Pošiljko lahko na vašem naslovu v Sloveniji pričakujete že naslednji dan, pri čemer pa se lahko zgodi, da boste pošiljko prejeli kakšen dan kasneje. Če so v vašem naročilu izdelki, ki jih želite ali potrebujete na točno določen dan, svetujemo,da jih naročite nekaj dni prej.Dostavne in kurirske službe dostavljajo vse dneve razen ob nedeljah in praznikih. Pošta Slovenija ob sobotah dostavlja v ožjem okolišu pošt strankam, ki tudi sicer dobivajo pošto ob sobotah. Vaše naročilo bo dostavljeno na vhod na izbranem naslovu oz. na dogovorjeno mesto s kurirjem. Ne pozabite, da morate biti za prejem pošiljke ustrezno pripravljeni, kadar boste želeli prevzeti paket z odkupom ali kadar boste dobili paket na naslov podjetja. V primerih, ko v naslovu za dostavo navedete naziv podjetja, bo kurirska služba pošiljko izročila osebi, ki je pooblaščena za sprejem pošte v navedenem podjetju.V vsakem primeru predlagamo, da pri vpisu svojih podatkov vpišete tudi telefon na katerega ste vedno dosegljivi, saj boste s tem kurirju omogočili lažjo dostavo pošiljke.V primeru težav ali zamud se obrnite na najbližjo enoto izbrane kurirske službe in se dogovorite za dostavo.


POŠILJANJE NA NASLOVE IZVEN SLOVENIJE –TUJINA

Naročila na www.maturantskeobleke.si dostavljamo tudi v tujino. Zaradi različnih stroškov kurirskih in poštnih služb vas prosimo, da preden oddate naročilo z naslovom v tujini, pošljete elektronsko sporočilo z navedenimi podatki (prejemnik, naslov,kraj, država) mi pa vam bomo odgovor vrnili v najkrajšem možnem času. Sporočilo lahko pošljete kar od TUKAJ.


DOSTAVA POŠILJKE

Običajno kurirske službe dostavljajo med 8. in 16. uro. Spremljajte vaše naročilo preko dodeljene sledilne številke in si zagotovite pravočasno informacijo o natančnem času dostave naročila. Za stroške, ki nastanejo zaradi dodatnih poti kurirskih služb ne odgovarjamo! OSEBNI PREVZEM (TPC City I., Ulica VitaKraigherja 5, 2000 Maribor) do 18.00 ureObjavljeni roki za prevzem izdelka predstavljajo pričakovani čas v katerem bo vaše naročilo pripravljeno za to, da ga sami prevzamete pri nas. Ko je vaše naročilo pripravljeno za izdajo, prejmete klic (če ste vnesli vašo mobilno številko za obveščanje). Če naročila ne boste prevzeli v roku treh delovnih dni po prejemu obvestila, da je pripravljeno za izdajo, bomo naročilo stornirali.


BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava velja samo za Slovenijo. Velja za vse izdelke z oznako "Brezplačna dostava" ne glede na njihovo vrednost, velikost ali težo. Upoštevajte, da se pri nakupih ugodnosti in popusti ne seštevajo, zato boste morebiti v primeru, ko pri nakupu izdelka z oznako "Brezplačna dostava" uporabite tudi kodo za popust ali drugo ugodnost, lahko izgubili pravico do brezplačne dostave.Če kupite več izdelkov in nekateri nimajo oznake brezplačna dostava vam bomo zaračunali dostavo samo za en izdelek, za vse ostale izdelke iz istega naročila pa bo dostava brezplačna.


POMEMBNO

Podatke o zalogah ažuriramo večkrat tedensko. Čeprav si prizadevamo za objavo točnih podatkov, lahko podatki o dobavnih rokih in zalogah v času oddaje vašega naročila ne ustrezajo dejanskemu stanju. To velja predvsem v primeru sočasnega prejema večjega števila naročil istega izdelka ali če po prevzemu naročila ugotovimo,da razpoložljivi izdelki niso ustrezni (poškodovano blago, manjkajoči pripadajoči material in podobno). Upoštevajte tudi, da ima v primeru, ko se odločite za naročilo s predhodnim plačilom, prednost tisto naročilo, za katerega prej dobimo informacijo banke o prilivu na naš transakcijski račun. V primeru,da je izdelek, ki ste ga naročili, pošel in ga ni več na zalogi, vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte ali po telefonu (če ste vnesli vašo mobilno številko za obveščanje). Ta dokument ali pogoji ter podane informacije se lahko brez predhodne najave kadarkoli spremenijo, zato nas redno spremljate.

Ekipa

maturantskeobleke.si

Loading...